Menu

Mer information

    

The Hällas Saga - Live At Cirkus

Stockholm

Cirkus
onsdag, 26 januari 2022 kl:18:30

Musik som konstart har många förtjänster. En av dem är förmågan att förflytta lyssnaren till andra platser. Att erbjuda en flykt från tristessen. Få band bemästrar denna teknik bättre än den svenska kvintetten Hällas. Med sin kärlek till 70-talets progressiva rock, melodiska gitarriff, folkmusik och hårdrock – allt förpackad i rymdestetik och fantasyberättelser – har Hällas på tre skivor bjudit in lyssnaren till en förtrollad värld där riddaren Sir Hällas äventyr är den röda tråden.

Nu när världen sakta öppnar upp sig efter pandemin står Hällas redo att även i konsertformat vägleda oss till en förunderlig värld där magi är verklig. I januari 2022 kommer bandet att ta Cirkus i besittning och det utlovas en show utöver det vanliga. Hela berättelsen om Hällas kommer att berättas från början till slut på en maximalistisk scen ljussatt och utsmyckad med all rekvisita som krävs för att visuellt komplettera berättelsen. Detta kommer bli en kväll att minnas!


Åldersgräns 13 år

Arrangör: Luger inc

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Datum / Tid


onsdag, 26 januari 2022 kl:18:30

Plats

Stockholm
Cirkus
Djurgårdsslätten 43-45


Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad