Menu

Danny Saucedo - The Run(a)way show 2.0

Stockholm

Cirkus
lördag, 8 oktober 2022 kl:20:30

Flyttat event! Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information om biljetter har skickats den 25/1 till den mailadress som användes i samband med biljettköp.

Danny Saucedos ”The Run(A)way Show 2.0” är en uppdaterad version av showen, som hade sin urpremiär på The Theatre i Göteborg hösten 2019. Publik och kritikerkår var eniga – det här var en show som verkligen tänjde på alla gränser för vad som är möjligt i sådana här sammanhang. Våren 2020 fortsatte Danny och hans ensemble att spela för utsålda arenor runt om i Sverige. Nu kommer den, i förädlad form, äntligen till Stockholm och Cirkus.

Danny bjuder på storslagen scenshow, där allt från den avancerade ljustekniken till de hundraprocentigt synkroniserade dansstegen hos de tio dansarna är genomtänkta in i minsta detalj. Och allt på scen har sitt ursprung i den genialiske konstnären Dannys huvud. För det här är inget annat än popart av bästa märke. Kritikerna är eniga - alltifrån de extravaganta kostymerna, den ovanliga scenlösningen och ljusdesignen har internationell klass. Dessutom har det i modern svensk pophistoria aldrig tidigare skapats en egen kläddesign, som är helt och hållet framtagen för artisten och hans entourage på scen.
Välkommen till en högklassig show med en av Sveriges främsta artister och underhållare!

Showen presenteras av Krall Entertainment & 2Entertain.

Se hela turneplanen och läs mer Klicka här
Längd ca 80 min, ingen paus.

Förfesten börjar 30 min innan showstart.

Åldersgräns
Ståplats 18 år
Läktare 18 år, 13 år med målsman

För boknings av grupper större än 20 personer samt handikapplatser - kontakta Cirkus via mailadress biljettkassan@cirkus.se


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Datum / Tid

lördag, 8 oktober 2022 kl: 20:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad