Menu

Mer information

    

Mänskligheten - Föreställningen Om Oss Själva

Stockholm

Cirkus
tisdag, 1 februari 2022 kl:19:00

Flyttat event! Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information om biljetter har skickats till den mailadress som användes i samband med biljettköp.

Fredrik Lindströms kritikerrosade föreställning till Cirkus

Fredrik Lindströms nya soloföreställning Mänskligheten – Föreställningen om oss själva hyllas i media. Svenska Dagbladet skriver att Fredrik Lindström “får hela Scala att koka av skratt”, Aftonbladet menar att han ofta är tankeväckande, men framför allt hela tiden väldigt rolig och Dagens Nyheter utbrister jävlar, förlåt, vad bra han är.

– Det känns underbart att komma till Cirkus! Ett stort steg för mänskligheten!
Nu kan vi ta ut svängarna ordentligt i showen och göra projektioner av människans neocortex i megasize! Det kommer att bli väldigt kul, säger Fredrik Lindström.

I Mänskligheten – Föreställningen om oss själva rör sig Fredrik Lindström sömlöst mellan existentiella ämnen som livsformernas förändring genom tiden och varför ordet “fyllegrej” bara finns i det svenska språket. Med underhållande statistik, visuella hjälpmedel och underfundig humor granskar en av landets mest prisbelönta folkbildare och komiker mänskligt beteende i sömmarna. Innan föreställningen är slut har Fredrik Lindström bland annat dissekerat myten om svenskar som världsmästare i förträfflighet och rett ut den moderna människans gudstro.

Mänskligheten – Föreställningen om oss själva hade premiär på Scalateatern i Stockholm den 24 januari 2019. Redan nu är de 21 föreställningarna fram till den 15 mars slutsålda. För att möta det stora intresset öppnas det därför upp datum på Cirkus i Stockholm i vår.

Pressröster om Mänskligheten – Föreställningen om oss själva
Varm, smart och väldigt rolig
/Svenska Dagbladet

Jävlar, förlåt, vad bra han är
/Dagens Nyheter

Tankeväckande och väldigt rolig
/Aftonbladet, betyg 4 av 5

En rolig och upplysande show om oss själva.
/PåScen.se, betyg 4 av 5

Det var länge sedan jag skrattat så innerligt åt något
/Kulturbloggen

bildning, svada och skratt
/Kulturnytt i P4

underfundig, helknäpp och jätterolig
/Eskilstuna Kuriren


Längd: 90 min ej paus
Arrangör: Kahlo

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Datum / Tid


tisdag, 1 februari 2022 kl:19:00

Plats

Stockholm
Cirkus
Djurgårdsslätten 43-45


Karta

Typ

Musik

Kostnad

425kr - 1050kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad