Menu

Brit Floyd

Stockholm

Cirkus
tisdag, 18 oktober 2022 kl:19:30

OBS! KONSERTEN DEN 13 OKT 2021 KOMMER FLYTTAS FRAM. NYTT DATUM OCH MER INFORMATION KOMMER INOM KORT MEDDELAS VIA E-POST TILL ALLA BILJETTKÖPARE.
Uppdat: 2021-09-21

Världens bästa Pink Floyd-hyllning återvänder till Sverige i oktober för två mycket speciella konserter där man hyllar Pink Floyds ikoniska katalog med klassiker från The Wall, The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals och The Division Bell!

Brit Floyds shower har verkligen blivit ett fenomen, allmänt betraktade som världens största och mest levande hyllning till Pink Floyd. Troget har man återskapat pompa och ståt från sista turnen 1994, "The Division Bell Tour". Detta kompletteras med en fantastisk ljusshow, i vilken man investerat miljontals dollar, med en stor rund videoskärm med lampor runt om, lasers, uppblåsbara effekter och annat teatraliskt.

En Brit Floyd-show är mer än hyllning, det är en upplevelse utöver det vanliga och en mäktig och trovärdig show både för hängivna Pink Floyd-konnässörer och nya beundrare.
Detta är så nära man kan komma känslan av en storslagen Pink Floyd-show live och en kväll man inte får missa!

"It really is as good as they say - believe the hype and dont miss it! The perfect rock show" - LA Times

För VIP M&G-biljetter gäller:
Ankomst till arenan kl 17:00 för meet & greet, sound check, merchandise samt möjlighet att prata med medverkande innan showstart.
Brit Floyds musiker kommer att presentera 2 klassiska Pink Floyd-låtar som inte kommer att ingå i showen senare och efter konserten kommer de att träffa VIP-gästerna för signering och fotografering.

Åldersgräns: 13 år

Speltid: ca 3h inkl paus

Rullstolsplatser bokas via biljettkassan@cirkus.se eller via Ticketmasters callcenter 077-170 70 70

Arrangör: Live Nation

 

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 18 oktober 2022 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad