Menu

The Music of Les Misérables

Stockholm

Cirkus
måndag, 13 februari 2023 kl:19:00

Flyttat event! Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information om biljetter har skickats den 18/1-22 till den mailadress som användes i samband med biljettköp.


Mästerverket av Boublil/Schönberg är på Europaturne.
Cinema Festival Symphonics med solister från West End i London, sångare och musiker.
Konstnärlig ledare: Stephen Ellery
Med scener från filmsuccen från 2012

Det är med stor uppståndelse hela orkestern gör entre på scen. Orkestern under ledning av Stephen Ellery imponerar om och om igen och låter de 15 solisterna och körens fantastiska sångframträdanden blända publiken med stjärnglans och hänförande nummer.
Les Miserables av Boublil/Schönberg är den musikal som spelats och framförts längst i hela världen. Det är få andra musikaler som har detta underbara sätt att röra sig med känsliga melodier. I dem inkluderas stycken som "I Dreamed a Dream", "One Day More", "Do you Hear the People Sing" och "On My Own".
En ny låt komponerades speciellt för Hugh Jackman för den världsomspännande succefilmen från 2012. "Suddenly" blev Oscar-nominerad till årets bästa filmlåt och den utelämnas naturligtvis inte från denna extraordinära konsert!
I rollen som Jean Valjean ser vi musikalstjärnan Daniel Koek, som intog samma roll på den stora 25-årsjubileumskonserten för Les Miserables på Royal Albert Hall i London. Bland solisterna ser vi fler Les Miserables West End-artister så som Greg Miller Burns, Richard Munday och Chloe Taylor.
Originalscener från filmen med global framgång från 2012 kommer att visas i samband med musiken - i samarbete med Universal Pictures.
The Music of Les Miserables går rakt in i hjärtat!

Arrangör: Julius Production
Längd: ca 2 h inkl paus


Rullstolsplats bokas på tfn: 0771 70 70 70 eller via biljettkassan@cirkus.se

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Datum / Tid

måndag, 13 februari 2023 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad