Menu

Pernilla Wahlgren Har Hybris

Stockholm

Cirkus
torsdag, 8 september 2022 kl:20:00

Flyttat event! Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information om biljetter har skickats till den mejladress som användes vid köpte av biljetterna.

Hon Kom
Hon Sågs
Hon Sponsrades

Pernilla Wahlgren har Hybris

Efter att oavbrutet har firat sina 40 år på scen och 50 år på jorden i ett födelsedagskalas som pågått i ett och ett halvt år med 140 000 av hennes närmsta vänner kan inte Pernilla Wahlgren få nog. Trots att ensemblen har försökt att stoppa henne är nu beslutet taget att det kommer att bli en helt ny show, med urpremiär på Lilla Cirkus, Stockholm den 23 januari 2020.

Så åter igen efter den prisbelönta, hyllade och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam tar hon med sig sina vänner Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo.

Arrangör: Lifeline
Längd: 1h 40min


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

torsdag, 8 september 2022 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad