Menu

Queen Extravaganza

Stockholm

Cirkus
tisdag, 4 april 2023 kl:19:30

Det officiella Queen tributebandet, Queen Extravaganza, ger sig ut på en efterlängtad turne för att fira Queens 50-årsjubileum!

Queen Extravaganza som är producerat av Roger Taylor och Brian May har tidigare sålt slut flera konserter runt om i världen och nästa år gör de tre stopp i Sverige!

Queen Extravaganza som började turnera redan 2012 består av begåvade musiker handplockade av Roger Taylor och Brian May. Bandet har gjort sig kända för sina turneer runt om i världen och gjort flertal globala tv-framträdanden. Deras tv-debut på American Idol 2012 fick stor spridning och sågs av över 2 miljoner människor. Sedan dess har bandet mottagit mycket kärlek från sin ständigt växande fanskara, vilket syns tydligt på deras spektakulära shower.

I början på nästa år startar deras turne i Storbritannien där de bland annat kommer att gå i Queens fotspår och framföra ett exklusivt framträdande på Eventim Apollo i London innan de rör sig vidare i Europa. Den 90-minuter långa showen innehåller mer än 20 Queen klassiker hämtade från bandets största hits som ”Bohemian Rhapsody”, ”Another One Bites The Dust”, ”We Will Rock You” och ”We Are the Champions” tillsammans med flera andra favoriter.

Arrangör: Live Nation

Åldersgräns: 13 år

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 4 april 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad