Menu

Lukas Graham

Stockholm

Cirkus
onsdag, 19 april 2023 kl:19:30

Flyttat event - nytt datum 19 april 2023.
Ni som redan köpt biljetter får 16/9-2022 ett separat mejl om detta till den mejladress ni köpte biljetten ifrån.

Den danska stjärngruppen Lukas Graham åker på en massiv turne i Europa under våren 2023. ”THE PINK TOUR” kommer i april till fyra svenska städer – Göteborg, Stockholm, Skellefteå och Malmö.

”Mama Said”, ”Love Someone”, ”Drunk in the Morning”, ”You’re Not There” och naturligtvis ”7 Years”. Med sångaren Lukas Forchhammer i spetsen har bandet sedan 2012 legat etta på listorna runt om i världen, även i Sverige. Nu senast på Spotify topp 50 med singeln ”Wish You Were Here”ft. Khalid.

”7 Years” har varit topp 10 i 11 länder, inklusive topp 3 i bland annat USA, Storbritannien och Sverige. Låten är en av de första låtarna i världen att streamas över en billion gånger. Albumet ”Lukas Graham” har sålt 10 x platina och med den globala framgången fick bandet tre amerikanska Grammy-nomineringar.

De senaste åren har bandet växt till Danmarks absoluta livefavoriter och har flera utsålda turneer i ryggsäcken. Nu har det gått sex år sedan bandet var ute i Europa och med deras kommande fjärde studioalbum är de nu mer än redo att möta publiken igen!



Arrangör: United Stage

Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplats bokas via 0776 70 77 77 eller via tickets@cirkus.se

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

onsdag, 19 april 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad