Menu

Jill Johnson Simply The Best

Stockholm

Cirkus
torsdag, 2 februari 2023 kl:20:00

Jill Johnson är en av Sveriges i särklass mest folkkära och bästa artister.

En hyllad singer-songwriter, programledare och TV-personlighet.

Jill har turnerat sedan 14 års ålder, har över 30 år på scenen, släppt 20 egna skivalbum och dessutom otaliga samarbeten med nationella och internationella artistkollegor som t.ex. Rascal Flatts, Lionel Richie, Mauro Scocco, Doug Seegers, Ronan Keating, Miriam Bryant och många fler. Jill är dessutom Grammis-vinnare och Kristallen-vinnare för både bästa programledare och för hennes helt egna TV- program ”Jills Veranda”. Hon har även tilldelats Hans Majestät Konungens medalj ”Litteris Et Artibus” för framstående konstnärliga insatser inom svenskt musikliv.

SHOWEN

Jill fyller 50 år under 2023 vilket vi har valt att hylla och fira storslaget och länge, med en helt unik showupplevelse som har premiär på Cirkus i Stockholm.
Showens namn ”Simply The Best” är precis så som vi ser Jill, en otroligt nyansrik och dedikerad artist med en helt fantastisk röst.

Showen produceras av några av Sveriges absolut bästa showskapare och är designad som en upplevelse utöver det vanliga; en lyxig, glossig och nästan filmisk känsla som ger Jill möjlighet att ta er med på en känslostyrd resa i olika rum. En resa som inte kommer att lämna någon oberörd.

Vi har lagt all vår kraft i att skapa en showupplevelse som ingen riktigt fått ta del av tidigare. En show med hög ambition att förmedla kreativitet och kvalitet utöver det vanliga samt en fascinerande berättelse med fokus i Jills musikaliska universum.

Alla låtarna ni vill höra från Jills rika katalog är med, blandat med spännande val från olika genres som förstärker Jills story. För även om hennes hjärta på många sätt klappar allra mest för countrymusiken där hon med sin jordade känsla alltid berör magiskt och kraftfullt, så hyser hon också kärlek och nyfikenhet för flera andra genrer och uttrycksformer. Därför kommer ni i denna show även att bjudas på en genreöverskridande kavalkad av Jills absoluta musikaliska favoriter blandat med de stora låtarna och arrangemangen. Allt detta framfört av Jills handplockade orkester, tillika Sveriges absolut bästa musiker under ledning av Stefan Brunzell.

Detta är en show som inte bara bjuder in till fest med en briljant artist. Det är en extraordinär upplevelse för alla er som älskar att bli bjudna på storslagen underhållning, inklusive kvällens jubilerande och SJÄLVKLARA STJÄRNA Jill Johnson….eller som ni själva kommer att märka…

Hon är ”Simply The Best”!

Showen presenteras av Krall Entertainment

För mer info Klicka här

Längd ca 100 min.

Åldersgräns

18 år, 13 år med målsman.

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

torsdag, 2 februari 2023 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

Fotograf: Olof Händén
Fotograf: Olof Händén
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad