Menu

Okean Elzy in Stockholm - Help for Ukraine tour

Stockholm

Cirkus
tisdag, 11 april 2023 kl:20:00

Det berömda ukrainska rockbandet OKEAN ELZY kommer uppträda i Stockholm den 11 april 2023 som en del av turnen Help for Ukraine.

Okean Elzy är ett av de mest populära ukrainska rockbanden, både lyssnat på och älskat i Ukraina och utanför sitt hemland. Okean Elzy musik förenar och deras unika sound, med dess starka texter tränger djupt in i själen. Bandets konserter är alltid en känslomässig händelse full av uppriktighet och kärlek.

Musikerna har upprepade gånger vunnit lyssnarnas hjärtan i Polen, Tyskland, Kanada, USA, Storbritannien, Australien och många andra länder.

Under vår turne kommer vi säkerligen samla in pengar, först och främst, för behoven hos ukrainska barn som har lidit under detta fruktansvärda krig och våra försvarare.

Det är nödvändigt att påminna världen om att ukrainare idag kämpar inte bara för sitt land, utan också för demokrati, frihet och utveckling av hela Europa och oftare, världen "- Sviatoslav Vakarchuk delade turnens huvudmål

Arrangör: Bravo Eventos SL

Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplats bokas på 077 170 70 70 eller via tickets@cirkus.se

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 11 april 2023 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad