Menu

Europe - 40th Anniversary Tour

Stockholm

Cirkus
tisdag, 31 oktober 2023 kl:19:30

EUROPE FIRAR 40 ÅR MED TURNÉ - KONSERT I SVERIGE I HÖST

I år är det 40 år sedan de svenska rockikonerna Europe släppte sitt självbetitlade debutalbum och för att fira åker bandet ut på turne i höst! Den 9 oktober återvänder bandet till hemmaplan för en spelning på Cirkus i Stockholm.

Europe har sålt miljontals med album och legendariska “The Final Countdown” nådde en förstaplacering i 25 länder 1986. Bandet tog emot ett pris från YouTube förra året för det första svenska bandet någonsin att få en miljard(!) visningar på en låt.

“Time-Capsule”-turnen kommer att bestå av 18 konserter i Schweiz, Italien, Tyskland, Norge, Sverige, Frankrike, Nederländerna och Storbritannien. Inklusive två kvällar på berömda London Palladium. Dessa jubileumskonserter kommer att bestå av gamla hits, bandets mindre kända låtar och fanfavoriter från alla deras 11 studioalbum.

Arrangör: Live Nation
Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se eller via Ticketmaster: 0776 70 77 77

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 31 oktober 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad