Menu

Giveon

Stockholm

Cirkus
tisdag, 16 maj 2023 kl:19:30

Förra hösten framförde han sitt topplistade debutalbum “Give Or Take” under flera utsålda konserter i USA och Europa och hans elektrifierande konserter på Coachella och Wireless Festival hyllades unisont. I vår åker den GRAMMY-nominerade multiplatina R&B-stjärnan Giveon ut på en efterlängtad Europaturne! Missa inte när Giveon intar Cirkus i Stockholm den 16 maj som en del av hans “Give Or Take Europe Tour”!

Turnen kommer att starta den 2 maj i Manchester innan den rullar vidare till Birmingham och London. Sedan åker Giveon vidare i Europa för konserter i bland annat Paris i Frankrike och Berlin i Tyskland, innan hela turnen avslutas i Stockholm den 16 maj!

När albumet “Give Or Take” släpptes 2022, placerades det på en elfte plats på Billboard 200 och nummer tre på Top R&B/Hip Hop Albums listan. The New York Times korade albumet till ett av “The Best Albums of 2022” och Rolling Stone hyllade det som ett av “100 Best Albums of 2022” och beskrev albumet som “GIVEON’s voice could make a nursery rhyme sound like an intimate ballad. On Give Or Take, GIVEON uses his superpower to cut deeper than ever before, belting stingers as memorable as his one-in-a-million baritone.”. Albumet är nu uppe i över en halv miljard streams och innehåller bland annat platinasingeln “For Tonight”.

Missa inte Giveons turneavslutning på Cirkus i Stockholm den 16 maj!

Arrangör: Live Nation
Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplatser köpes via tickets@cirkus.se

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 16 maj 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad