Menu

FRANK MARTINI - PARTY OF THE CENTURY

Stockholm

Cirkus
lördag, 6 januari 2024 kl:20:00

Följ med till Frank Martini’s glamorösa 1920-tal och världens största Gatsby-fest!

Efter utsålda evenemang i hela Europa kommer Frank Martini till Cirkus i Stockholm där han bjuder på sin största fest hittills, med en ny, större och lyxigare show än någonsin förut.

För att göra det ännu bättre erbjuder dessutom Cirkus både ett öppet dansgolv framför scenen och onumrerade sittplatser på läktarna. Ni väljer fritt under hela kvällen om ni vill sitta, dansa, mingla eller njuta av bubbel och fantastiska Hendrick’s drinkar i våra barer, som finns både på dansgolvet och ute i foajen.

Möt den enastående entertainern Frank Martini och hans orkester The Roaring Twenties, glamorösa showgirls, fantastiska dansare, spektakulära cirkus, burlesque och dragshow-artister samt the queen of swing DJ Miss Martini.

Så låt champagnen flöda, dansa som att det inte fanns någon morgondag och omge dig med skönheten och musiken omkring dig.
Välkommen till ett oförglömligt Party of the Century!

Private Balcony finns att köpa för ett sällskap med 1-46 personer för 45 000 kr (privats servering enligt förbeställning i egen loge för sällskapet. För förfrågan och köp: tickets@cirkus.se

Åldersgräns: 18 år

Rullstolsplats köps som ordinarie biljett då samtliga onumrerade platser är handikappvänliga, undantag VIP-platserna dit man inte kommer med rullstol.

Tider: 20:00-01:00
Tider för gäster med VIP-biljett: 19:00-01:00

20-21:45 Mingelunderhållning, 21:45- 23:50 show stora scenen.
Efter föreställningen har vi öppet med DJ och mingelunderhållning till kl 01

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

lördag, 6 januari 2024 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad