Menu

Gregory Alan Isakov - Appaloosa Bones Tour

Stockholm

Cirkus
söndag, 10 december 2023 kl:19:30

GREGORY ALAN ISAKOV ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE I DECEMBER

Gregory Alan Isakov är högaktuell med senaste singeln The Fall från hans kommande album Appaloosa Bones som släpps i augusti. Appaloosa Bones blir hans första albumsläpp på fem år och följer upp kritikerrosade Evening Machine. I höst åker han ut på turnen Appaloosa Bones Tour!

Med en musik som andas både nu och då har Gregory Alan Isakov skapat något helt nytt och låtar som Big Black Car, The Stable Song, San Luis och Amsterdam har spelats miljontals gånger. Hans unika mix av musikstilar som folk och indie har gjort Isakov till en favorit världen över, inte minst här i Sverige.

Kommande Appaloosa Bones Tour släpps den 18 augusti och förväntas bli Isakovs intimaste album hittills. De elva låtarna på albumet är fulla av frodiga harmonier och lager av instrumentala texturer som blandar gitarr, banjo, piano och flera olika keyboards. Det finns till och med några låtar med en klassisk repeterande refräng, vilket inte alltid är ett standardinslag i Isakovs musik.

“I’m always the campfire song ruiner,” säger Isakov, “I love a chorus, I’m a huge pop music fan, but I don’t usually think of songs like verse-chorus-bridge. They’re sort of just a ride, you know? I hope they take the listener some place different than where they started.”

Nyligen släpptes den vackra singeln The Fall och mer musik kommer snart från Gregory Alan Isakov.

Arrangör: Live Nation

Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se eller via Ticketmaster: 0776 70 77 77

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

söndag, 10 december 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad