Menu

Jerry-The Farewell Show with Jerry Williams

Stockholm

Cirkus
lördag, 8 mars 2014 kl:19:30

Succen Jerry – The Farewell Show” tillbaka till Cirkus där den började i vår! Kritikerna hyllar den pampiga föreställningen som något av det bästa Jerry Williams gjort och över 100 000 personer har redan sett den. Publiktrycket är dock fortfarande så stort att en av våra mest älskade artister avslutar sin farvälshow där den började – på Cirkus i Stockholm.

”Jerry Williams sista show är definitivt en av hans bästa i karriären”
Aftonbladet

”Jag vill att det ska hålla på hela natten. Jag vill att ”I can jive” aldrig ska ta slut. Jag är hög på Jerry Williams”
Svenska Dagbladet

”The Farewell Show” är en slösande generös, rolig, varierad, charmig och sprittande musik-underhållning.”
Dagens Nyheter

”Det svänger, det är kul och Jerry Williams är verkligen i fin form.”
Expressen

Under parollen “70 år i livet - över 50 år i rocksvängen” uppträder just nu en av våra mest älskade artister med sin bejublade avskedsföreställning. I Jerry – The Farewell Show” bjuder Jerry Williams på en underhållande resa genom sitt liv tillsammans med sina favoritmusiker, dansare, sångare och skådespelare. De framför både Jerrys egna låtar och andra hits som påverkat och format artisten Jerry Williams. En resa med både egna och andra artisters hits. Det tar inte slut här, vi fortsätter resan in i framtiden.

Föreställningen är ca 3 timmar inklusive paus.

Jerry Williams kan mer eller mindre beskrivas som en levande legend med sina 50 år i branschen och som artist. Jerry Williams kännetecknas som en av rock’n rollens stora och tillsammans med the Violents var dem förband på Beatles Sverigeturne 1963. Förutom soulinspirerande låten Keep on som gjorde stor succe 1969 har hans musik sedan 1970-talet varit mer eller mindre rock’n roll. Förutom diverse bandkonstellationer, egna skivsläpp och shower (Live på Börsen, Jerka, Ringside m.fl.) har Jerry Williams även uppmärksammats i ett antal filmer (Åsa Nisse och tjocka släkten, G som i Gemenskap, Nionde Kompaniet, Lilla Jönssonligan och Cornflakeskuppen m.fl.) och för sin politiska ställning, fått kulturstipendium, blivit avbildad på ett frimärke och är ständigt intressant för media för såväl sin musikaliska karriär som sin fysiska hälso- och träningskarriär. Under 2012 slog Jerry Williams sig återigen in på Svensktoppen med låten Cancel the wedding.

Hits - Jerry Williams:
“Did I tell you”
“I can jive“
“Whos gonna follow you home”

Arrangör: Blixten & Co, Ringside & Stureplansgruppen
Längd: ca 3 tim inkl paus
Åldersgräns: 13 år (yngre OK i målsmans sällskap)

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

lördag, 8 mars 2014 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

405kr - 1160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad