Menu

Cory Henry

Stockholm

Cirkus
måndag, 6 november 2023 kl:19:30

Cory Henry ut på turne – Gör ett stopp i Sverige!

Cory Henry, den talangfulla sångaren, låtskrivaren och multi-instrumentalisten, kommer att uppträda på Cirkus den 6 november 2023. Missa inte chansen att uppleva hans dynamiska musik och fantastiska scenframträdande live på scenen. Det blir en kväll fylld av soul, funk och jazziga toner som kommer att ta publiken på en oförglömlig musikalisk resa. Sätt kryss i kalendern och se fram emot en magisk kväll med Cory Henry på Cirkus!

Biljettsläpp idag 27 juni klockan 10:00 via LiveNation.se!

Cory växte upp i Brooklyn, där musiken genomsyrade hans barndom. Hans mor, en månginstrumentalist och körledare, upptäckte hans talang tidigt. Vid tre års ålder förbluffade Cory församlingarna med sitt orgelspel i kyrkan. Hans musikaliska resa fortsatte att blomstra, vilket ledde till framträdanden på Apollo Theater och att han till slut blev organist på Village Underground. Möjligheter uppstod, inklusive turneer med Kenny Garrett, samarbeten med kända artister och anslutning till Snarky Puppy.

2013 släppte Cory sitt första soloprojekt, "First Steps", följt av det gospel/jazz-fusionalbumet "The Revival" 2016. 2018 släppte Cory Henry albumet ”Art of Love” och 2020 släppte han albumet "Something to Say", vilket visar på hans kontinuerliga strävan att dela sin röst och sitt budskap genom musiken. Året efter, 2021, följde han upp med albumet "Best of Me", där han fortsatte att utforska sin unika mix av soul, jazz och funk. 2022 släppte han albumet "Operation Funk", som bjuder på en energifylld och funkig upplevelse för lyssnarna. Dessa album är ytterligare exempel på Cory Henrys produktiva och mångsidiga musikaliska resa.

Corys låtar lockar både nya och gamla fans, men hans främsta mål är att förena människor genom musikens universella språk. Han finner glädje i att sprida lycka till en mångfaldig publik över hela världen. Se till att säkra din biljett redan idag!



Arrangör: Live Nation

Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplatser köps via tickets@cirkus.se

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

måndag, 6 november 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad