Menu

Takida - Boxroom Tour

Stockholm

Cirkus
torsdag, 15 februari 2024 kl:20:00

Ett av Sveriges största rockband, Takida, ger sig nu ut på en ny Boxroom turne. Förra gången bandet gjorde en liknande turne så blev det stor succe med fulla hus och en entusiastisk publik. Takida gör nu 21 spelningar landet runt med start på Cirkus i Stockholm 15 februari.

Nu avslöjar bandet som sagt att det blir en ny Boxroom turne i februari 2024. Boxroom konceptet är en nerskalad konserthusturne med en intim och nära relation till en sittande publiken. Det är akustiskt, vackert och storslaget på en och samma gång och inramat med extra stråkar och körer. Helt enkelt magiskt.

”Vi kände att vi ville göra något annorlunda i Sverige nästa år och ytterligare en Boxroom-turne har vi pratat om i flera år nu. Så jäkla kul att det blir av igen och nu tror vi dom flesta vet vad det handlar om. Vi lämnar elgitarrerna hemma. Ses i februari. Takida.”

Takida bildades 1999 och med debutalbumet "Make You Breathe" (2006) slog de igenom stort. Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln "Curly Sue". Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor. Med hiten "Master" blev bandet rejält stora i Tyskland och spelar även där på arenor.

Åldersgräns: 13 år!

Arrangör: United Stage

Längd: 2x45 min + 20 min paus

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se eller via Ticketmaster: 0776 70 77 77

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

torsdag, 15 februari 2024 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad