Menu

Tre stora små stunder med Moonica Mac

Stockholm

Cirkus
lördag, 3 februari 2024 kl:19:00

Moonica Mac på vårturne med "Tre stora små stunder med Moonica Mac”

Efter succen med "En liten stund med Moonica Mac" som sattes upp på Södra Teatern i Stockholm och sedan togs ut på höstturne återvänder Sveriges älskade Macen till scenen för en storartad avslutning på formatet. "Tre stora små stunder med Moonica Mac" tar publiken med på en resa i Stockholm, Malmö och Göteborg under februari 2024. Biljetter släpps nu på fredag klockan 10!

Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordisk når Moonica Macs toner in på djupet. Nu är hon aktuell med den nya singeln “Historier och liv”.

I februari får publiken äntligen möta Moonica Mac igen. Formatet “En liten stund med Moonica Mac” ska få sitt avslut på ett storstilat sätt. Precis som under hösten blir det blir intima kvällar där det organiska och enkla får gå före det storslagna och magnifika, men den här gången på ännu större scener, ackompanjerat av sublima stråkar. I en blandning av gamla godingar och tidigare helt osläppt material låter hon tonerna och orden leva ut och vidare. Kvällarna till ära kommer Teodor Wolgers som support och förgyller upplevelsen med sin unika musikaliska stämpel.

Biljetter släpps nu på fredag den 17 november klockan 10:00 på allthingslive.se/artist/moonica-mac.

Turneplan:
3 februari 2024, Cirkus, Stockholm
4 februari 2024, Malmö Live, Malmö
9 februari 2024, Göteborgs konserthus, Göteborg

Om Moonica Mac

Sedan debuten 2019 har Moonica Mac med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen. Hennes låtar må ha nåt miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt – förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick.

År 2021 var hon en av deltagarna i den hyllade säsongen av “Så Mycket Bättre”. Hon har även gjort musikaliska samarbeten med bland annat Amanda Bergman, Sara Parkman och Benjamin Ingrosso. Under 2022 var hon på Sverigeturne med “Kom till mig tour” – en turne fylld av längtan och en önskan om att få vara tillsammans. Hon släppte även det hyllade albumet “PART TWO”.

Den 25 april 2023 gjorde Moonica Mac sin enda spelning under våren 2023 på Södra Teatern i Stockholm – “En liten stund med Moonica Mac” som sedan togs ut på höstturne. ö

Nu är hon aktuell med singeln “Historier och liv” som släpptes den 10 november.


Åldersgräns: 13 år

Längd: 90 min, ingen paus

Arrangör: All Things Live

Rullstolsplats bokas via Ticketmasters callcenter på telefonnummer 0771-70 70 70 eller via biljettkassan@cirkus.se

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

lördag, 3 februari 2024 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad