Menu

Beth Hart

Stockholm

Cirkus
söndag, 16 juni 2024 kl:19:30

Grammy-nominerade Beth Hart återvänder till Sverige i sommar!

Grammy-nominerade Beth Hart är känd som en av sin generations mest begåvade sångerskor. Hon har sålt slut arenor över hela världen, toppat Billboard-listorna sex gånger och placerats på en rad topp 10-listor över hela Europa. I sommar återvänder hon äntligen till Sverige – den här gången till Cirkus i Stockholm den 16 juni!

Biljetter släpps den 8 december klockan 10:00 via LiveNation.se
Som medlem på LiveNation.se får du tillgång till ett förköpserbjudande som startar den 7 december klockan 10:00.

Beth Hart är hur verklig som helst. I en musikindustri full av glansig produktion och airbrushed fotograferingar är det här en artist som kastar ifrån sig alla sina kort, delar med sig av sina mörkaste hemligheter och bjuder in dig att följa med henne på resan.

Nya fans kanske känner till Hart som den allterövrande globala ikonen, kallad ”extraordinary” av The Times och ”daring, brooding and angry” av The Guardian. Men för att verkligen förstå hennes berg-och-dalbana behöver du bara läsa texterna i albumet ”War In My Mind” från 2019.

Den Grammy-nominerade kraftfulla sångerskan tog på sig ett av sina mest djupgående åtaganden hittills genom att kanalisera Robert Plants legendariska röst på ”A Tribute To Led Zeppelin”. Albumet på nio spår lyfter musikaliska spektrum som Led Zeppelin verkade i.

Hennes senaste album “War In My Mind” och den otrolig Led Zeppelin-hyllningen som följde, har hyllats unisont och resulterat i flera slutsålda shower. Men som sångerskan påminner oss om har hennes liv alltid rört sig i cykler – ”things get good then go to crap, get to good then go to crap” – och det är i dessa ytterligheter som många av hennes bästa låtar föds.

Arrangör: Live Nation

Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplatser bokas via tickets@cirkus.se

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

söndag, 16 juni 2024 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad