Menu

En fest för ABBA - Waterloo 50 år

Stockholm

Cirkus
lördag, 6 april 2024 kl:19:30

En fest för ABBA – Waterloo 50 år

Lördag 6 april är på dagen 50 år sedan ABBA:s historiska vinst i Eurovision Song Contest i Brighton. Genombrottet var monumentalt och förändrade svensk musik för alltid. Nu bjuder SVT in några av Sveriges mest framstående artister, ett 21-mannaband och en gigantisk kör för att fira detta jubileum. Musikaliska hyllningar blandas med tillbakablickar, med aldrig tidigare visat material, och hälsningar från hela världen. Det blir en kväll full av musik, skratt, överraskningar och nostalgi. En folkfest och hyllning till ABBA och musiken som varit vårt soundtrack i 50 år. Välkommen att fira med oss!

Evenemanget produceras av Sveriges Television och sänds live i SVT Play, SVT1 samt i Sveriges Radio P4.

Showen startar kl 20:00 men alla ska sitta på sin plats senast kl 19:30 pga direktsändning och 19:30 stängs dörrarna in till salongen.

Arrangör: Sveriges Television

Åldersgräns: 13 år

Konsertlängd: ca 2,5h

Rullstolsplats bokas via Cirkus på tickets@cirkus.se

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

lördag, 6 april 2024 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad