Menu

Daniel Norgren

Stockholm

Cirkus
söndag, 4 augusti 2024 kl:20:00

Daniel Norgren på Cirkus den 4 augusti 2024.

Intima och isolerade framträdanden med ny live-konfiguration av Daniel Norgren på piano och gitarr med Anders Rane på tangenter.

Musiken av Daniel Norgren speglar hans omgivning och förmåga att fånga intima ögonblick och känslor. Framträdanden som kännetecknas av en fängslande närvaro och liveutvecklingen av hans katalog av låtar.

Genom att följa sin magkänsla fortsätter Daniel Norgren att bygga en hängiven publik som resonerar med hans ärliga och introspektiva inställning till låtskrivande och framförande.

I nästan två decennier har Daniel Norgren arbetat självständigt och exklusivt genom Östra Frölunda-baserade Superpuma Records. Senast bidragit med all musik till filmen "The Eight Mountains" från 2022. Baserad på romanen av Paolo Cognetti, berättar filmen historien om vänskap, kärlek och självupptäckt mitt i de italienska alpernas hisnande landskap.

Norgrens musikaliska bidrag till filmen bidrar till att skapa en stämningsfull och känslomässig bakgrund för narrativet. Att ta in världsomspännande framgångar och utmärkelser; vinnare av Crystal Pine Award för Bästa användning av musik vid International Sound & Film Music Awards och vinnare av bästa bild, bästa anpassade manus och bästa film vid Italiens 68:e David di Donatello Awards.

Arrangör: Superpuma Records

Längd: 75-100 min, ingen paus

Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplats bokas på 077 170 70 70 eller via tickets@cirkus.se

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

söndag, 4 augusti 2024 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad