Menu

Music is coming

Stockholm

Cirkus
tisdag, 24 september 2024 kl:19:00

Med bakgrund av den stora framgången av musikprogrammet ”Hans Zimmers musik” i Sverige, Tyskland, Frankrike, Nederländerna och andra europeiska länder presenterar den berömda symfoniorkestern Lords of the Sound en ny storslagen show som heter ”Music is coming”.

Det här programmet är mer än bara en gåva till alla älskare av symfonimusik. Här får ni chansen att höra musik från de senaste årens populäraste filmer och tv-serier: Game of Thrones, Dune, The Witcher, Vikings, Avatar, Pirates of the Caribbean, The Mandalorian, Det femte elementet, Harry Potter, Sagan om ringen, Mortal Combat, Matrix, Mad Max m. fl.

Populära soundtracks framförds av den stora symfoniorkestern Lords of the Sound som skapar en unik atmosfär av fantasivärldar som kommer att förflytta dig till den magiska världen av kultfilmer, fascinerande berättelser och älskade karaktärer. Speciella kostymer, ljuseffekter samt solisternas röster och kören i flera oktaver kommer att inte bara ge ännu mer njutning, utan också lämna oförglömliga minnen om kvällen i sällskap med Lords of the Sound.

Missa inte den nya unika showen ”Music is coming” i Sverige 2024.

Åldersgräns: 13 år
Längd: 150 min, inkl. 20 min paus
Arrangör: KIART Sverige

Rullstolsplats bokas via Ticketmasters callcenter på telefonnummer 0771-70 70 70 eller via biljettkassan@cirkus.se

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 24 september 2024 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad