Menu

Christopher - Fools Gold tour

Stockholm

Cirkus
tisdag, 5 november 2024 kl:19:30

Christopher återvänder till Sverige – gör tre spelningar i höst!

Efter en slutsåld spelning på Nalen förra året är danska stjärnskottet Christopher tillbaka i Sverige för tre spelningar. Den 5 november intar han Cirkus i Stockholm, den 7 november Mejeriet i Lund och sist men inte minst Trädgårn i Göteborg den 8 november.
?
Christophers resa började när han imponerade skivbolagscheferna på EMI Records/Parlophone med sina oinspelade låtar vid 19 års ålder, vilket resulterade i ett skivkontrakt. Trots den blygsamhet som präglar den danska kulturen stack Christopher ut med sin talang, sin drivkraft och sitt smittande leende. Christophers resa har kännetecknats av att överträffa förväntningarna och vinna flera prestigefyllda priser. Hans musikaliska talang har gett honom över 3 miljarder streams över hela världen.

Den danske sångaren och skådespelaren gjorde en fängslande debut i filmvärlden med huvudrollen i Netflix-produktionen "A Beautiful Life." Christopher komponerade även och framförde det mycket populära soundtracket för filmen. När "A Beautiful Life" hade premiär globalt på Netflix steg den snabbt till att bli den #1 filmen på plattformen, vilket resulterade i kritikerhyllningar och listplaceringar i länder över hela världen. Under 2024 kommer han att släppa ny musik med singeln "ONE" som släpps den 26 april, och han kommer att vara tillbaka på turne och spela på ännu större arenor och festivaler i många europeiska länder samt Sydkorea.

Arrangör: Live Nation

Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplatser bokas via tickets@cirkus.se

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se


Christopher - Fools Gold Tour
2024-11-07 20:00:00
Lund, MejerietChristopher - Fools Gold Tour
2024-11-08 20:00:00
Göteborg, Trädgår´n

Datum / Tid

tisdag, 5 november 2024 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad