Menu

Manowar

Stockholm

Cirkus
onsdag, 29 januari 2025 kl:20:00

Metalheads! MANOWAR har lagt till fler stopp på deras ”Blood of Our Enemies Tour 2025” och vi har äran att berätta att ett av stoppen är i Sverige!

MANOWAR firar 45 år på bästa sätt och kommer att ge sig ut på "Blood of Our Enemies Tour 2025" för att fira albumen "Hail to England " samt "The Sign Of The Hammer MMXXIV", och varje kväll kommer ytterligare fanfavoriter att visas upp i en helt ny scenproduktion!

1980 exploderade ett nytt band på metalscenen som senare skulle skriva metalhistoria. De skapade en ny unik genre med det passande namnet power metal och förändrade livet för miljontals människor med låtar som blivit kamphymner. De fångar publiken över hela världen med sitt budskap om hopp och uthållighet med en passion och beslutsamhet som trotsat alla hinder sen dess.

Deras namn är: MANOWAR!

MANOWAR har ett orubbligt mod att alltid göra det de tror på, och bandet har klarat även de mest oövervinnliga utmaningarna. I över fyra decennier har MANOWAR, eller Kings Of Metal som deras fans krönte dem till, gett sina fans exakt det de älskar: massiva, kraftfulla soundtrack till deras liv, låtar som hyllar individens mod och gemenskapens anda, samt lojalitet, ärlighet och integritet.

MANOWAR har en lojal fanbase som finns runtom i hela världen och som vi även ser på alla deras konserter: Till bandets första egenorganiserade Magic Circle Festival reste fans från fler än 40 länder. På varje konsert kunde man se ett hav av flaggor med avståndet som deras globala fans reste från för att se sitt favoritband och förenas med sina Manowarriors-kamrater. Som en hyllning till deras hängivna fans världen över översattes powerballaden ”Father” på 18 olika språk, vilket är något som inget band gjort förut i heavy metals historia.

2025 släpper bandet ett helt nytt studioalbum som "kommer att krossa metalfienderna och ena våra Manowarriors världen över under ”True Metal”-fanan, som är starkare än någonsin!" enligt MANOWAR.

Arrangör: FKP Scorpio
Åldersgräns: 13 år

För rullstolsplats inkl ledsagare - kontakta tickets@cirkus.se

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

onsdag, 29 januari 2025 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad