Menu

Frank Martini - Party of the Century

Stockholm

Cirkus
lördag, 5 oktober 2024 kl:20:00

Århundradets fest!

Fly vardagen, följ med till Frank Martini’s glamorösa 1920-tal och världens största Gatsby-fest!
Efter utsålda evenemang i hela Europa ställer Frank Martini till med turnepremiär för sin helt nya spektakulära show och elegantaste fest någonsin, på Cirkus Arena i Stockholm den 5 oktober.
Under kvällen möter ni, förutom den enastående entertainern Frank Martini och hans orkester The Roaring Twenties, extraordinära showgirls, dansare, nya spännande cirkus-, burlesque- och dragshow-artister samt the queen of swing DJ Miss Martini.

Frank Martin har sedan starten 2019 tagit Europa med storm genom sin outtröttliga energi och festliga show som setts av över 40 000 personer.
Den magnifika Gatsby showen är symbolen för musikalisk glädje, oöverträffat showmanship och framförallt en hyllning till 1920-talet, en era som definierades av obegränsat firande och glädje.
Så låt champagnen flöda som att det inte fanns någon morgondag och omge dig med skönheten och musiken från The Roaring Twenties.

Mingla, dansa, sitt, häng i baren, eller gör kvällen extra lyxig med vårt VIP paket. Hela Cirkus är öppet för Franks fantastiska gäster under hela kvällen!
Klä dig i dina vackraste kläder och kom ihåg, 1920-tal gör det ännu roligare.

”En tidsresa utan motstycke”
”The world’s No 1 Gatsby Party”
”Den festligaste festen jag någonsin varit på”

Mer info om Frank Martini Party of the Century: https://.frankmartini.eu
Program: https://frankmartini.eu/program

Private Balcony finns att köpa för ett sällskap med 1-46 personer för 51 000 kr (privats servering enligt förbeställning i egen loge för sällskapet.) För förfrågan och köp: www.tickets.se

Åldersgräns: 18 år

Rullstolsplats köps som ordinarie biljett då samtliga onumrerade platser är handikappvänliga, undantag VIP-platserna dit man inte kommer med rullstol. En ledsagare medföljer gratis per rullstol.

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

lördag, 5 oktober 2024 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad