Menu

Lars Winnerbäck & Weeping Willows

Stockholm

Cirkus
onsdag, 4 juni 2014 kl:19:30

Lars Winnerbäck på tältturné i sommar tillsammans med Weeping Willows.

Lars Winnerbäck släppte i höstas albumet "Hosianna" som gick direkt in som 1:a på albumlistan och sålde på kort tid platina. I sommar ger han sig ut på tältturné tillsammans med Weeping Willows.

Lars Winnerbäck släppte i höstas albumet "Hosianna" som gick direkt in som 1:a på albumlistan och sålde på kort tid platina. Albumet följdes av en omfattande turné i Sverige och Norge. Som en kontrast mot höstens arenakonserter kommer Lars Winnerbäck i sommar att möta publiken i ett intimare format.

Turnén inleds med en rad konserter inomhus på Cirkus i Stockholm, Trädgår'n i Göteborg och Sentrum Scene i Oslo. Sedan ger sig turnésällskapet ut på vägarna i ett tält med kapacitet på 2500 personer.

Med på hela turnén reser Weeping Willows som är aktuella med albumet "The Time Has Come" som gick direkt in som 2:a på albumlistan när det släpptes i förra veckan.

Sommarturnéns konserter blir helkvällar som inleds med Weeping Willows och efter en paus fortsätter med Lars Winnerbäck och hans band.

Lars Winnerbäck på turné sommaren 2014 är:

Lars Winnerbäck - sång, gitarr
Ola Nyström - gitarr
Johan Persson - gitarr
Robert Eriksson - trummor
Jerker Odelholm - bas
Anders Lindström - klaviatur
David Nyström - klaviatur

www.unitedstage.se - www.winnerbäck.se

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

onsdag, 4 juni 2014 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

485 - 675

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad