Stäng reklam
Menu

Saxon

Stockholm

Cirkus
lördag, 15 februari 2025 kl:19:30

Efter fantastiska framträdanden som gäster till Judas Priest på deras nyligen utsålda Europaturne, återvänder Saxon med sin egen omfattande Europaturne, "Hell, Fire And Steel".

Saxon kommer inte bara framföra låtar från deras väl mottagna, nyligen släppta topp 20-album Hell, Fire And Damnation, utan också hela deras klassiska andra album Wheels of Steel (som släpptes för 45 år sedan). Dessutom kommer bandet att spela andra publikfavoriter och hits från hela karriären.

Bandets banbrytande album Wheels of Steel har blivit flitigt omnämnt av många journalister som ett av de klassiska album som varje metalfan borde äga. Fyllt med ikoniska låtar och tunga riff, från de inledande höghastighetsriffen i "Motorcycle Man", levererar Wheels of Steel kraft från början till slut. Från det smittsamma och kanske största riffet i hitlåten "747 (Strangers in the Night)" till det mer avskalade, kraftfulla titelspåret "Wheels of Steel". Detta är en unik möjlighet att se ett av metalvärldens bästa album spelas från början till slut i all sin storhet.

Saxons Biff Byford säger: "Vi är verkligen glada att åka tillbaka till Europa tidigt nästa år och ville göra något speciellt för att markera tillfället. Det var fantastiskt att vara del av Judas Priest-turnen, och vi ville ta med oss en del av den andan och energin till vår nästa turne. Vilket bättre sätt finns det då att göra det på än att spela det första albumet som verkligen slog igenom för oss globalt, Wheels of Steel, i sin helhet. Vi kommer självklart också att spela en rad hits och andra publikfavoriter samt låtar från vårt nya album Hell, Fire and Damnation."


Arrangör: All Things Live

Åldersgräns: 13 år

Konsertlängd:

För rullstolsplats inkl ledsagare - kontakta tickets@cirkus.se

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se


Saxon
2025-02-07 20:00:00
Örebro, Conventum Kongress



Saxon
2025-02-08 19:00:00
Norrköping, Värmekyrkan



Saxon
2025-02-14 20:00:00
Sverige, HUSKVARNA JÖNKÖPING, Huskvarna Folkets Park

Datum / Tid

lördag, 15 februari 2025 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad