Menu

Jonas Gardell - Mitt enda liv

Stockholm

Cirkus
lördag, 24 januari 2015 kl:16:00

MITT ENDA LIV RÄDDAR LIV

Jonas Gardells succeshow MITT ENDA LIV räddar liv!
Efter att ha spelat tre utsålda säsonger på Maxim med succeshowen MITT ENDA LIV gör Jonas Gardell nu finalföreställningar på Cirkus i Stockholm 23-24 januari till förmån för Läkarmissionen och Regnbågsfonden. Hela överskottet går oavkortat till kampen mot ebola och aids. Biljetterna till föreställningarna på Cirkus släpps idag.

– ”Mitt enda liv” är den lyckligaste perioden i min karriär och efter tre utsålda säsonger vill jag ge något tillbaka. Många av de som är inblandade i produktionen avstår sina arvoden och hela överskottet från spelkvällarna i januari skänker vi oavkortat till Läkarmissionen och Regnbågsfonden, säger Jonas Gardell.

– Jag har redan tidigare varit engagerad i Läkarmissionens projekt i Kenya och i Regnbågsfondens kamp mot förtryck mot HBT-personer runt om i världen. Jag vet att de pengar vi kan bidra med gör skillnad. Jag är oerhört glad för att få ge bort behållningen från föreställningen på Cirkus till de här ändamålen, säger Jonas Gardell och fortsätter:

– Och att få göra den här föreställningen några sista gånger är den största lycka jag kan tänka mig! ”Mitt enda liv” är inte bara en show. Det är ren jävla livsglädje!

”Mitt enda liv” är en påkostad och omtumlande helkväll där Jonas Gardell tillsammans med sångare, dansare, kör och musiker gör en slutfanfar för de senaste, mycket speciella åren som påverkat så många i vårt land. Showen är en hejdundrande hyllning till livet. Det sprudlande, sprakande, omtumlande, jublande, hemska och underbara livet.

Vinsten från föreställningarna går till organisationerna Läkarmissionen och Regnbågsfonden.

För bokning av rullstolsplats, se nedan under Övrig info.

Längd: ca 2 tim (ingen paus)
Arrangör: Lifeline

Vid köp av menybiljett serveras vår Teatermeny efter föreställningen ca kl 18.00 i Cirkus Restaurang.

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

lördag, 24 januari 2015 kl: 16:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

255kr - 565

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad