Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:30

Alex & Sigge - Meningen med livet

CirkusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Svenskarna har som aldrig förr tid och råd att söka lyckan - men inte blir vi lyckligare för det. ”Meningen med livet” är Alex Schulmans och Sigge Eklunds scenshow om allas vår desperata jakt på mening.

Under en helkväll på Cirkus i Stockholm framkallar de både skratt och tårar genom att driva med sig själva och sin samtid. Med sin unika kombination av skruvad humor och filosofiska grubblerier lyckas de till slut nå fram till något som faktiskt kan vara SVARET.

Alex Schulman är en av Sveriges mest uppmärksammade journalister och författare som 2013 gjorde succé med scenföreställningen ”Älska mig”. Sigge Eklund är författaren och tv-producenten som skrev och regisserade ”Älska mig”. Tillsammans har de Sveriges största podcast med 350 000 lyssnare och utgör en av vår tids mest älskade underhållnings-duos. Nu står de på scen för första gången ihop.

Arrangör: Lifeline & Villman Produktion
Längd: 90 min (ingen paus)

Vid köp av menybiljett ingår denna meny:
Kalvmedaljong med säsongens primörer, serveras med gräddig rödvinsås smaksatt med timjan samt potatis- & rotfruktsterrin.


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-03-25 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: