Menu

Hozier

Stockholm

Cirkus
söndag, 28 februari 2016 kl:19:30

Den irländska trumslagarsonen Andrew Hozier-Byrne, aka Hozier, drog för två år sedan fram som en tornado över musiklandskapet med debutsingeln Take Me To Church. År 2014 blev låten singeletta i 12 länder och nådde en topp 10-placering i 21 andra territorier. Som om inte det säger nog, har Take Me To Church i dagsläget nått den smått ogreppbara siffran 422 miljoner spelningar på Spotify. Det är den tredje mest spelade låten på HELA Spotify. Någonsin.

En av anledningarna till låtens stora spridning (förutom att den är sjukt bra) är den tillhörande musikvideon, som blev viral efter att den öppet kritiserat den ryska regimens kriminalisering av homosexualitet. Hozier lyckades tränga igenom det massiva kommersiella bruset och fånga allas uppmärksamhet genom att blanda genuin kraftfull soul med en mörk och intelligent rock.

Sedan hans entré på musikscenen har blott 25 år gamla Hozier tilldelats utmärkelser, nomineringar och framträdanden på de stora musikgalorna lika återkommande som regnet fallit över Irland. Förra året nådde hans debutalbum topp 10 på albumlistan i över 11 länder – ett album som av musikmagasinet Clash beskrevs med orden ”An authentic portrait of an artist – soulful, spiritual and seductive – and a deeply impressive first step”.

Den 28 februari kommer Hozier till Cirkus, Stockholm. Ett säkert kort för vad som kommer bli ett minne för livet. Biljettsläpp fredag 4 september kl 10.00.

Arrangör/Promoter: Luger
Åldersgräns/Agerestriction: 13 år/years (oavsett om i målsmans sällskap eller ej)

Max 4 biljetter/kund.
Maximum 4 tix/customer.

Tiden på biljetten anger konsertens starttid, insläpp arena 30 min innan. Cirkus Bar och Restaurang öppnar 2,5 tim innan konsertens starttid.

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

söndag, 28 februari 2016 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad