Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Miriam Bryant

CirkusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Miriam Bryant på vårturné!

Miriam Bryant har gjort succé i TV4s Så mycket bättre och hennes låtar klättrar högt på topplistorna. I vår ger hon sig ut på en riksomfattande turné.

Miriam Bryant har minst sagt utmärkt sig i året upplaga av Så mycket bättre. Såväl med sin charmiga frispråkighet som med sina briljanta tolkningar av kollegornas låtar. Båda hennes bidrag till programmet hittills har tagit sig högt på topplistorna. I skrivande stund hör både Niklas Strömstedt-tolkningen ”One Last Time” och Sven-Bertil Taube-tolkningen ”Ett sista glas” till de tio mest spelade låtarna på Spotify.

I lördags var det dags för den yngste deltagaren i Så mycket bättre att så i centrum när Miriams program sändes. Publiken fick ytterligare stifta bekantskap med en artist som på kort tid satt ett stort avtryck på musikvärlden.
I vår möter Miriam äntligen publiken live. Med sig tar hon en repertoar med hits som ”Push Play”, ”Dragon” och ”Finders Keepers”, tolkningar från Så Mycket Bättre samt helt nytt material som planeras släppas i vår. Med start i Malmö 18/3 ger hon sig ut på en riksomfattande turné som bland annat gör ett nedslag på anrika Cirkus i Stockholm.

Konsertstart 19.30, insläpp arena 19.00.

Åldergsgräns: 13 år
Arrangör: United Stage Artist
Längd: ca 1,5 tim (ingen paus)

unitedstage.se


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-04-10 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:MIRIAM BRYANT

MIRIAM BRYANT, One Last Time på Spotify

Så mycket bättre - Niklas Strömstedts dag

One Last Time

MIRIAM BRYANT, Ett sista glas på Spotify

Så mycket bättre - Sven-Bertil Taubes dag

Ett sista glas

MIRIAM BRYANT, Push Play på Spotify

Raised in Rain

Push Play