Menu

GROTESCO PÅ SCALA PÅ TURNÉ PÅ CIRKUS

Stockholm

Cirkus
torsdag, 26 maj 2016 kl:19:30

Grotescos Sverigeturné utökas med finalhelg på Cirkus i Stockholm. Föreställningen har utsetts till Årets scenshow 2015 och efter två utsålda säsonger på Scalateatern tas den i början av 2016 ut i landet för första gången. Nu är det klart att turnén avslutas med en stor final i Stockholm i maj – ”Grotesco på Scala på turné på Cirkus – En näradödenrevy”.

Grotescos första humorshow har spelat två utsålda säsonger på Scalateatern i Stockholm och har i media kallats för dödskul” (Expressen), briljant” (Dagens Nyheter) och makalös” (Svenska Dagbladet). Nyligen vann den dessutom Svenska humorpriset 2015 i kategorin Årets scenshow. I början av 2016 ger sig Grotesco-gänget för första gången ut på Sverigeturné med premiär i januari och nu är det klart att turnén tar showen tillbaka till Stockholm för en stor finalhelg på Cirkus i maj.

Grotesco är en av Sveriges mest hyllade humorgrupper och ligger bakom oförglömliga sketcher och sånger som “Bögarnas fel”, “Ett kilo mjöl”, “Bestefar og jeg” och Tingeling”. I humorshowen, Grotesco på Scala på turné på Cirkus – En näradödenrevy, som är regisserad av dansaren och koreografen Anna Vnuk, blandar de nyskrivet material med några av sina klassiska sketcher. Det är en galen revy i dödens gränsland med satiriska sång- och dansnummer, scener som ballar ur fullständigt och vassa kommentarer om samtiden.

På scen: Henrik Dorsin, Per Andersson, Emma Peters, Jakob Setterberg, Emma Molin, Linus Eklund-Adolphson, Rikard Ulvshammar, Michael Lindgren, Hanna Dorsin, Jonas Kahnlund samt Grotesco-orkestern under ledning av Andreas Grube.

Längd ca 3 tim inkl. paus
Arrangör: Blixten & Co

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

torsdag, 26 maj 2016 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

505kr - 1070kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad