Menu

Susanne Sundför

Stockholm

Cirkus
tisdag, 29 mars 2016 kl:19:30

Nordiska stjärnan Susanne Sundfør till Sverige för fyra datum i vår
Senast hon var här sålde hon slut Debaser Strand på ett par dagar. Nu kommer den norska singer-songwritern/producenten till Sverige i vår för fyra konserter, med start på Cirkus i Stockholm den 29 mars. Miniturnén i Sverige gör Sundfør med sitt hyllade album Ten Love Songs i ryggen - ett album som många hade på sin lista för Best of 2015, bland annat tidningarna The Guardian och Rolling Stone.

Efter att ha släppt ett av årets mest älskade album ”Ten Love Songs” i februari så var 2015 ett minst sagt lyckat år för Sundfør. Skivan fick bland annat 6/6 av norska NRK P3, 6/6 av svenska Gaffa och5/5 av brittiska The Guardian; som sammanfattar skivan så här: ”brilliant pop from Norwegian megastar”. Gaffa är på samma spår och skriver: ”Det här är för bra för att göra sig rättvist i ord. De tio låtarna på Ten Love Songs är dock tio starka orsaker att älska Susanne Sundfør.” Tack vare succén nominerades Susanne till hela fyra Spelleman Awards (norska Grammisgalan) - för bästa producent, bästa album, bästa låt och bästa pop solo artist. Priserna delas ut den 30 januari.

Det är många som älskar Susanne Sundfør och hennes sjätte album har stärkt hennes position som en av Nordens allra mest intressanta artister med en av de ljuvaste rösterna. Det är hennes mest insiktsfulla album hittills och hon har tillåtit sig själv att vara brutalt öppen och ärlig – där kärleken fungerar som den vävda tapeten i hennes musikaliska hem.

Missa inte chansen att se Susanne Sundfør i Sverige under våren!


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 29 mars 2016 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

365kr - 405kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad