Menu

Jonas Gardell - 30 år tillsammans

Stockholm

Cirkus
lördag, 16 april 2016 kl:16:00

30 år tillsammans.

Jonas Gardell är ensam på scenen men tillsammans.

Det är över 30 år sen Jonas Gardell gav ut sin första roman. 30 år sen han gjorde sin första show. 30 år sen han blev ihop med Mark.

Det här är INTE en best of-show. Det är INTE en greatest hits-kavalkad utan en skitrolig föreställning om åren som gått, drömmarna som sprack och segrarna som vanns.

På de här 30 åren har Jonas Gardell gått från att vara ett UFO på besök i Mellanmjölkens land till att vara nån som blivit välkomnad in, rentav folkkär.

- Ibland frågar folk mig hur jag vågar stå ensam på en scen inför tusentals personer på en teater, konserthus eller idrottsarena. Jag svarar alltid att det ju inte är jag mot alla i publiken. Tvärtom om är det vi allihop tillsammans.

-Mitt liv har fyllts av Mark och barnen och romaner och shower och tv-serier och sånger, men det har också fyllts av alla de som läst, alla de som kommit och tittat. Alla som jag uppträtt för och skrivit för de här 30 åren. 30 år tillsammans!

Längd: ca 1h + 45min ej paus
Arrangör: www.lifeline.se


Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

lördag, 16 april 2016 kl: 16:00

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

940kr - 965kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad