Menu

Saknad Kärlek & Hopp - till minne av Ebba Åkerlund

Stockholm

City Conference Centre
söndag, 7 april 2019 kl:17:00

På årsdagen för terrorattacken i Stockholm anordnas en årlig manifestation för all den kärlek människor visade varandra och den starka gemenskap som rådde i Sverige efter den fruktansvärda händelsen. Vi vill med denna manifestation hedra alla som drabbades den 7 april 2017. Tillsammans väljer vi att lyfta fram kärleken människor visade den dagen.


Arrangör är INSAMLINGSSTIFTELSEN EBBAS ÄNGLAR som bildades för att hylla minnet av Ebba Åkerlund och stödja utvecklingen av barns talanger.


Alla medverkande deltar utan ersättning. Biljettintäkterna går till insamlingsstiftelsen Ebbas Änglar som startades 2018 av Jeanette Åkerlund som är mamma till Ebba Åkerlund som blev ett av offren i terrorattacken på Drottninggatan den 7 april 2017. Under årets manifestation kommer Ebbas Änglar kunna dela ut de allra första stipendierna i form av "Änglagåvor". Dessutom delas även 1:a priset i novelltävlingen "Ebbas historia" ut. Det är en tävling som genomförs i samarbete med SvD Junior och mellanstadiebarn från hela Sverige har bjudits in för att delta.


Insamlingsstiftelsen Ebbas Änglar vill genom att stödja barns ambitioner och att ekonomiskt bidra till dessa fokusera på en ljusare framtid under devisen ”Tillsammans gör vi skillnad”. Läs mer om stiftelsens arbete på www.ebbasanglar.se


Medverkande artister på manifestationen och konserten: Albin Johnsén, Christian Svarfvar, Cotton Club, Danny Saucedo, Elin Bemark, Emmi Christensson, Frispel, Janne Schaffer, Johan Boding, Kristin Amparo, Maria Möller, Moa Lignell, Rasmus Johansson Wiborg, Tobias Ågren, Vivian Cardinal, Barnkör från Campus Manilla, Dansare från Kindahls Dansakademi, Orkester under ledning av Kapellmästare Johan Siberg. Konferencier Kattis Ahlström.


Fri entré till barn under 7 år som sitter i knät på en vuxen.


Det blir servering i pausen.


Lokalen har fyra rullstolsplatser. Var vänlig meddela City Conference Centre, tel 08-506 166 00 vid biljettköp om ni önskar använda er av dem.
Övriga platser är onumrerade.

Datum / Tid

söndag, 7 april 2019 kl: 17:00

Plats

Stockholm, City Conference Centre

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad