Menu

Tensta Gospel Choir / Joyful Noise / Livslust

Stockholm

Citykyrkan Stockholm
lördag, 6 maj 2017 kl:18:00

Kom och njut av en Gospelkväll med tre svängiga körer. Ett unikt möte mellan Tensta Gospel Choir, Tensta Gospel's Joyful Noise och ungdomskören Livslust från Värnamo. 150 sångare bjuder på en maffig konsert delat i fyra portioner kärlek. Först ett set från varje kör avslutat med ett maffigt set av alla sångare tillsammans.


LIVSLUST
Livslust har sitt hem i Värnamo och är Sveriges största ungdomskör bestående av 155 ungdomar i åldrarna 15-20 år. Repertoaren består till stor del av fartfylld gospel och då speciellt den svarta gospeln som kommer ifrån USA. Ungdomskören Livslust har turnerat en hel del inom Sveriges gränser samt också i Österrike, Slovenien, Italien, Norge, Danmark, tre gånger till Tyskland och sju gånger till England.


TENSTA GOSPEL CHOIR
Tensta Gospel Choir är varmt och kallt, hårt och mjukt, rent och smutsigt, starkt och svagt, rått och slipat, kroppsligt och själsligt. Alla nyanser av livet egentligen. Sedan starten, 1996, har kören samlats i Tenstakyrkan för att experimentera med musik från gospelns olika epoker. Resultatet? En varm och god blandning av spirituals, klassisk och modern gospel, jazz, blues, soul och funk.


TENSTA GOSPEL'S JOYFUL NOISE
Sedan starten 2011 är Tensta Gospel’s Joyful Noise en kör där känsla och uttryck är några av de alla viktigaste elementen. Som systerkör till Tensta Gospel Choir har kören sitt hem i Tenstakyrkan och framträder både innanför och utanför kyrkans väggar. I körens uttryck och känsla hör du starka influenser av Hiphop, Soul och RnB och bli inte förvånad om du får höra en och annan Gospel/Hip Hop mash-up.

Datum / Tid

lördag, 6 maj 2017 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Citykyrkan Stockholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

60

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad