Menu

Sophie

Stockholm

Club Backdoor
måndag, 15 oktober 2018 kl:20:00

SOPHIE till Sverige i höst
Tar med sig debutalbumet ’Oil Of Every Pearl’s Un-Insides’

Hur kickstartar man en vecka på bästa sätt? Som en pulserande klubb, med en vibrerande bas, betong från topp till tå, mörka gränder och allt det där som känns mer som fredag än tvättid och måndagsmöten. Det är därför vi välkomnar producenten, konstnären och artisten SOPHIE för en efterlängtad Sverigespelning på Backdoor den 15 oktober.

SOPHIE rör sig fritt, är omöjlig att placera i fack och suddar ständigt ut gränser för dagens och morgondagens popkultur. Debutalbumet ’Oil Of Every Pearl’s Un-Insides’ som släpptes tidigare i år är ytterligare ett bevis på den storhet som fått världsartister att ställa sig på rad för hens ständigt utmanade musikalitet.

Med singlarna ’Bipp’ och ’Lemonade’ var genombrottet ett faktum och sedan dess har hen gjort djupdykningar i popkulturens universum tillsammans med artister som Charli XCX, Le1f, Namie Amuro och Let’s Eat Grandma. Madonnas singel ’Bitch I’m Madonna’ är också den ett verk av en artist som ständigt utforskar sig själv, denna gång tillsammans med EDM-giganten Diplo. För att hålla det kort – SOPHIE är en klubbmusikens kioskvältare, helt utan säkra kort. Det är som att tappa bort sig själv.

Datum / Tid

måndag, 15 oktober 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Club Backdoor

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad