Menu

Undercover Choreography

Stockholm

Dansens Hus - Lilla Scen
torsdag, 16 mars 2017 kl:19:00

Undercover Choreography (SWE)

(We are) Made of Star Stuff

KOREOGRAFSNACK
Conversation Practices är ett interaktivt
publikssamtal som genomförs i
samband med föreställningen.
16 & 17 mars
Foto: Magdalena Åk
Två dansande ansamlingar av stjärnstoff. Färgsprakande tyger och popmusik. Och en kväll som utmanar allt din hjärna berättar för dig

Blunda och föreställ dig en värld utan kategorier. Där en sten kan vara en människa, kan vara ett tyg eller en maskin. En samling partiklar av stjärnstoff som råkar anta det ena, eller andra objektet. En värld full av aktiviteter, men utan etiketter att sätta på tingen.

Mitt i denna vakuummaskin: Två svartklädda och ansiktslösa, girl power-ninjor. Lekfullt utforskar de alltet och olika roller. Var händer om vi förvandlar oss till catwalk-stjärnor i karaktärerna Smurfen, Maskinen och Tornet? Kan vi absorberas upp av ett berg?

En kväll som ger dig möjligheten att utmana det dina ögon och hjärna uppfattar.
En plats. En kontext. En resa i universum, till musik av bl a Kylie Minogue och Silvana Imam.

Med projektet Undercover Choreography har dansarna Carima Neusser och Sanna Söderholm gjort en föreställning som ruckar på våra uppfattningar både om vad kroppen, världen och vad teaterrummet är.
Kvällens andra del är Conversation Practices – ett organiserat interaktivt samtal där publiken får små uppgifter och samtalar med varandra.

Sanna Söderholm och Carima Neusser är också Koreografer på plats under våren 2017.


Föreställningslängd: 90 min + samtal

Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid

torsdag, 16 mars 2017 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus - Lilla Scen

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

122kr - 230kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad