Menu

Late Night – Eleanor Bauer

Stockholm

Dansens Hus - Lilla Scen
fredag, 16 februari 2018 kl:20:00

Eleanor Bauer (USA) arbetar i gränslandet mellan koreografi, dans, text, musik och performance.
Till årets andra Late Night kommer hon med ”(BIG GIRLS DO BIG THINGS)”ett verk som ger oss tomma löften, förebyggande klagomål, och ett flirtande med våra förväntningar.
Eleanor Bauer är doktorand i koreografi på Stockholms konstnärliga högskola och hon har turnerat i stora delar av världen med GoodMove sedan 2007. Hon har arbetat med koreografer så som Mette Ingvartsen och Anne Teresa De Keersmaeker samt bandet The Knife.
Efter föreställningen har Eleanor bjudit in två gäster som intar scenen. Vilka, avslöjar vi under december. Håll utkik på Dansens Hus hemsida.


Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid

fredag, 16 februari 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus - Lilla Scen

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

123kr - 230kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad