Menu

SU-EN

Stockholm

Dansens Hus - Lilla Scen
onsdag, 10 april 2019 kl:18:00

SU-ENs estetik är brutal, vacker och livsbejakande. Den levande kroppen står i centrum av ett prunkande universum där japansk estetik möter karg nordisk vår.

IKI är en slags livs- och konstträdgård där fem dansare tar plats. Föreställningen andas naturens skälvande föränderlighet. Den föder fram sublima, estetiska och absurda kroppar, i ett scenrum som kan vara en trädgård, en bakgård, ett stall eller en kompost.

Och till avslutning – ett saftigt vattenmelonparty.

Musiken har komponerats av Lise-Lotte Norelius i nära samarbete med SU-EN under repetitionsprocessen. Vi hör ljud från naturen, Norelius elektroakustiska musik och field-inspelningar från olika länder.





Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid

onsdag, 10 april 2019 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus - Lilla Scen

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

125kr - 230kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad