Menu

Bach in the street

Stockholm

Dansens Hus - Lilla Scen
lördag, 23 februari 2019 kl:15:00

Vem är du? Var kommer du ifrån? Vart ska du?
Genom klassisk musik och streetdance får vi ta del av en berättelse om att ärva och bära minnen, att fly, rotas i ny jord, hitta sin plats och hur olika kulturer kan få en människa att växa.
Bach in the street framförs av violinisten och Bachspecialisten Semmy Stahlhammer och battledansaren och koreografen Maele ”Reeflex” Sabuni. Båda är födda i Sverige. De är andra generationens invandrare och deras föräldrar har flytt folkmord, krig och förstörelse. Båda har satsat på sitt livs passion och blivit bland de främsta i vårt land inom sina respektive konstnärliga områden



Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid

lördag, 23 februari 2019 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus - Lilla Scen

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

125kr - 230kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad