Menu

Or/ Eller Anja Arnquist & Madeleine Lindh

Stockholm

Dansens Hus - Lilla scen
lördag, 7 september 2019 kl:13:00

OR/ELLER
WEB är en barnföreställning - en konstnärlig hybrid som jonglerar formaten installation, dans och estetiserad lekplats.

WEB är ett virtuellt bo, ett svävande spindelnät, en animerad plattform, eller klätternätet på din bakgård. Tillsammans med Anja Arnquist och Madeleine Lindh bjuds du in till att väva fram koreografi ur näten. I ett poetiskt landskap hänger vi upp våra tankar i taket, dansar på imaginära stigar, pärlar brokiga band av våra kroppar och låter vardagen flytta in i scenrummet och gå upp i rök.
Med nykomponerad musik av William Rickman och scenografi av Johannes Fäst blir WEB en konstnärlig hybrid som jonglerar formaten installation, dansföreställning och estetiserad lekplats.

Föreställningslängd: 40 min

Insläpp 30 min innan evenemang, ej insläpp efter föreställningsstart!

Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid

lördag, 7 september 2019 kl: 13:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus - Lilla scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad