Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Marta & Kim

Dansens Hus - Lilla scenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Marta & Kim
Möt cirkusartisten Marta Alstadsæter och dansaren Kim-Jomi Fischer i ett möte över genregränserna.
En fysisk dialog där de genom konstant förflyttning av vikt, riktning och rörelse ställer frågor om medvetandet. Varifrån kommer våra tankar? Engel är en performance om inre kamp och beslutsfattande.
Marta och Kim möttes 2015. Deras olika historia blev grunden för ett blomstrande samarbete. I åren som gått sedan dess har de skapat sig eget konstnärliga uttryck genom att djupdyka i de möjligheter och kvaliteter som finns i symbiosen mellan akrobatik och dans.

Spellängd: ca 50 min.
Insläpp 30 min innan evenemang, ej insläpp efter föreställningsstart!

Eftersnack ENGEL
Ett möte med cirkusartisten Marta Alstadsæter och dansaren Kim-Jomi Fischer.
25 sep efter föreställningen på Lilla scenen

Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-25 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: