Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Skapa Dans

Dansens Hus - Lilla scenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Skapa Dans Koreografitävling för unga mellan 15-21 år.

Skapa dans är en möjlighet för dig som gillar att skapa din egen dans och koreografera själv eller tillsammans med andra. En tävling där alla dansstilar är välkomna.

Under hösten coachas de tävlande av professionella koreografer och får möjlighet att delta på flera workshops för olika dansstilar.

Skapa Dans vill uppmuntra till ett eget dansskapande hos unga och visa på den fantastiska kreativitet, kompetens och kunnande som finns. Eftersom fokus ligger på koreografi och inte på dansteknik så kan ungdomar på olika nivåer och med olika dansstilar vara med.

Vinnaren utses av en jury och får tävla i riksfinalen på Riksteatern i Hallunda den 3 november.

Spellängd: ca 120 min inkl. paus.
Insläpp 30 min innan evenemang, ej insläpp efter föreställningsstart!

Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-28 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: