Menu

Bára Sigfúsdóttir & Eivind Lønning

Stockholm

Dansens Hus - Lilla scen
lördag, 23 november 2019 kl:19:00

BÁRA SIGFÚSDÓTTIR & EIVIND LØNNING

En dansare. En trumpetare. Ett lekfullt spel mellan musik och rörelse som ska upplevas med hela ditt jag.

Efter att i flera år, på var sitt håll ha utforskat improvisation inom strukturerade ramar, delar nu Bára Sigfúsdóttir och Eivind Lønning denna forskning med varandra i föreställningen ”TIDE”.

Två kroppar, två massor, rör sig sakta mot varandra och skapar en känslig lek mellan musik och rörelse. Som tidvattnets oundvikliga rörelse flödar också tonerna och kroppen genom tid och rum. Sammanbundna och hela tiden påverkade av varandra.

För publiken är TIDE en föreställning som inte bara kan upplevas med ögonen och öronen, utom också genom huden och med hela sitt jag.

Spelas på: Lilla scenen
Föreställningslängd: ca 30 min

Insläpp 30 min innan evenemang, ej insläpp efter föreställningsstart!

Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid

lördag, 23 november 2019 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus - Lilla scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad