21.00-22.00 Filmvisning: Sektion Iii, Lilla Scenen

Dansens Hus - Lilla scenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bVälkommen till Stockholm Dansfilmfestival 2019! Vi firar fem år som dansfilmfestival och presenterar stolt vårt femte årliga program. I årets festival besöker vi människor, deras liv och kulturer. Vi tar del av vad dans kan betyda och hur dansen rör sig i våra liv. Filmerna kastar oss in i andra verkligheter, ibland spekulativa, ibland faktiska, och vi försätts i en reflektion kring dans och film som förenas runt det fenomen som är vårt samhälle.

21.00-22.00 FILMVISNING: Sektion III, lilla scenen/b

I denna sektion besöker dansen människors liv, arv och kulturer. Vi ser kunskap om hur dans kan föras vidare i generationer, arbetets dans i mitten av svensk natur och dans som förenar familjer.

He loves my eyes 22.51 Enxhi Rista DE / RO Romänska, Eng. text

Blånagla 09.52 Helena Byström / Jenny Vinterqvist / Anna Källblad SE

Dancing in Silk 27:00 Magali An Berthon FR / US Engelska, Ingen text.

bTIPS!/b
22.00-23.00 MINGEL, lilla foajén
Ett tillfälle att mötas och prata!

Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-02 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: