Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Inställt!

Hagar Malin Hellkvist Sellén

Dansens Hus - Lilla scen


BILJETTER / MER INFORMATION


Det har äntligen blivit dags för en nypremiär av Bättre folk! År 2020s version av fyra oemotståndliga karaktärer är såklart uppdaterad – och bär på både sin historia men också samtidsrelevans.

Utgångspunkten befinner sig fortfarande i det gränsland där mänskliga värderingar förhandlas. Vad är egentligen möjligt, vad är omöjligt – och var går gränsen mellan dessa två?

Kvällen bjuder på ett stycke queer scenkonst som väljer att utforska identitet och sexualitet genom normkreativa perspektiv.

vBättre folk/i hade urpremiär 2006. Ett banbrytande verk som plöjde ny mark inom det samtida koreogra?fältet. Verkets fyra karaktärer golvade dansscenen med sin envist juckande discodans, sitt gränsöverskridande könsuttryck och sitt dekonstruerande av hoppet som rörelse.

iMed stöd av Kulturrådet. Residens och turné Dansnät Sverige./i

Spelas på: Lilla scen
Föreställningslängd: 80 min inkl paus
Insläpp 30 min innan evenemang, ej insläpp efter föreställningsstart!

Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-04-04 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

Oklart


Kort länk hit: