Menu

Ccap

Stockholm

Dansens Hus - Lilla scen
fredag, 6 november 2020 kl:19:00

bCristina Caprioli i en double bill med live musik, blixtsnabb dans och hon själv på scen./b

bETT HÅRLÖST SOLO/b
Alltså rör hon sig omkring och funderar över ett flertal alternativ. Ska hon flytta till en pöl eller korsa fältet? Invänta något som kan styra om intrigen? Rumla över kanten? Eller vaska fram ett skrik och föranleda ett skifte? Morrrrr… Men så fastnar hon i ett spår och tvinnar ännu fler. Ovissheten förblir ouppklarad. Det viktigaste kanske ändå är att hon rör sig, att hon faktiskt gör det. Och den respons hennes omärkbara steg litar på.
Detta solo är en negativitetens vändning för den optimistiske rastlöse, den som dansar var stans hon landar, med allt att frukta och inget att förlora. Något av en lössläppt historia, ofarlig och rätt så patetisk.
Ett hårlöst solo är samma solo som Ett hårresande solo, med några ändringar.
Ett hårresande solo hade premiär februari 2020 vid WELD i Stockholm och spelades sedan på Skogen i Göteborg.

bOMKRETZ22/b
Blixtsnabb dans och medryckande musik i sammansvetsat omlopp. Hyperbolisk komplexitet och skarpa vinklar. Känsloladdning och beslutsamhet. En dansare och en musiker i hårt hållet lössläppt sväng.

Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid

fredag, 6 november 2020 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus - Lilla scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad