Menu

Gunilla Heilborn

Stockholm

Dansens Hus - Lilla Scen
onsdag, 25 november 2015 kl:19:00

Gunilla Heilborn: The Knowledge

Inspirerad av Nobelprisvinnarna i medicin har koreografen och filmskaparen Gunilla Heilborn gett sig ut på en egen odyssé i minnets och navigationens utmarker. Sina insamlade lärdomar presenterar hon i ett faktaspäckat och humoristiskt föredrag.

I Gunilla Heilborns uttrycksvärlds samsas det djupsinniga med det absurda. Hon tar sig an tillvarons stora och små frågor med sin säregna stil som präglas av stämningsfull rytm och skruvad, filosofisk humor. I tidigare verk har hon gett sig i kast med allt från att skapa en femårsplan för sitt liv till att dissekera radioprogrammet Filosofiska rummet.

I kommande The Knowledge grottar hon ner sig i minnestekniker, navigationssystem och illusioner om sanning. För första gången på länge står Gunilla Heilborn själv på scen och håller ett gestaltat föredrag som får din hjärna att växa.


Längd 1 timme

Läs mer och se smakprov på www.dansenshus.se



Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid

onsdag, 25 november 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus - Lilla Scen

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

102kr - 205kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad