Menu

C/Ompany

Stockholm

Dansens Hus - Lilla Scen
onsdag, 24 februari 2016 kl:19:00

C/Ompany: dan-su

C/Ompany är ett svensktjapanskt kollektiv som drivs av Shintaro Oue. Deras föreställningar är fysiskt smarta, charmiga och manar till eftertanke, tidigare har de fått publiken på Dansens Hus att vika sig dubbel av skratt.
Den nya föreställningen dan-su handlar om det som vi inte kan göra något åt i våra liv – att vi måste leva med en osäkerhetsfaktor.
Tre dansare använder kritorpå golvet, budskap och ett landskap breder ut sig. De diskuterar, ibland intensivt, med ord och kroppar för att ta reda på mer om just denna osäkerhetsfaktor.
Shintaro Oue är en återkommande koreograf på Dansens Hus. Tillsammans med Shintaro Hirahara och Mirai Moriyama driver han kollektivet C/Ompany. Efter föreställningarna i Stockholm åker de
vidare på stor turné i Japan.

Läs mer och se smakprov på www.dansenshus.se


Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid

onsdag, 24 februari 2016 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus - Lilla Scen

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

122kr - 230kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad